Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lift u čikaškom soliteru pao 84 sprata pre spasavanja

Jedan od nekoliko kablova lifta u jednom od najviših solitera u Čikagu je pukao i kabina lifta je bila u "slobodnom padu" 84 spratova pre nego se zaustavila i pre nego što su vatrogasci mogli da spasu zarobljene putnike.

List Čikago tribjun (Ćicago Tribune) prenosi danas da je šest ljudi, među kojima i jedna trudnica, ušlo u lift u petak posle izlaska iz restorana na 95. spratu zgrade. Oni su čuli čudne zvukove i osetili da je lift išao brže i neravnomernije nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su očekivali a tek kasnije su saznali da je kabina lifta pala 84 spratova i stala negde oko 11. sprata.

Vatrogasci su se probili kroz zid na visini od više od deset spratova iznad zemlje iz garaže kako bi stigli do ljudi zarobljenih u liftu.

Taj lift i još dva u zgradi biće zatvoreni dok se ne obave popravke i dok zvaničnici ne utvrde šta se dogodilo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kabina lifta s putnicima bila u slobodnom padu 84 sprata

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2018

Jedan od nekoliko kablova lifta u jednom od najviših solitera u Čikagu je pukao i kabina lifta je bila u "slobodnom padu" 84 spratova pre nego se zaustavila i pre nego što su vatrogasci mogli da spasu zarobljene putnike...List Čikago tribjun (Chicago Tribune) prenosi danas da je šest ljudi, među...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.