Lažni evropski moral: Trampova obećanja su jeziva

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni evropski moral: Trampova obećanja su jeziva

Ceo "demokratski" svet se ovih dana zgražava izjavama Donalda Trampa u kampanji utrkujući se ko će više da pljune u dalj. Tako je Predsednik evropske komisije Žan Klod Junker, iskoristio svojih pet minuta pljuvanja. Samo, malo je zaboravio evropski birkorata, da je Evropa pošto je kao otvorila vrata migrantima, vrlo brzo počela da barata kvotama i selekcijom ko je dobrodošao , a ko ne. To naravno nije sprečilo Junkera da se zgražava nad Trampovom kampanjom dobroim delom baziranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na antimigrantskoj politici.,

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker nazvao je "jezivim" predizborna obećanja Donalda Trampa, koji je pobedio na izborima za predsednika SAD.

- Teško mogu da zamislim, ali ću izgleda morati, da će (Tramp) u praksi sprovoditi ono je govorio tokom predizborne kampanje, a što je smatram jezivim - rekao je Junker u programu "Bel RTL“.

Prema rečima Junkera, "njegove izolacione namere nisu u interesu ni Evrope ni SAD".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Junker: Predizborna obećanja Trampa su „jeziva“

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2016

BRISEL - Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker nazvao je „jezivim“ predizborna obećanja Donalda Trampa, koji je pobijedio na izborima za predsjednika SAD...„Teško mogu da zamislim, ali ću izgleda morati, da će (Tramp) u praksi sprovoditi ono je govorio tokom predizborne kampanje,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.