Lažna uzbuna u britanskom parlamentu

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna u britanskom parlamentu

Delovi britanskog parlamenta na kratko su bili zatvoreni danas rano popodne zbog nadjenog sumnjivog paketa, ali je posle provere zgrada ponovo otvorena, rekli su predstavnici policije i Doma lordova, gornjeg doma parlamenta.

"Incident je završen. Radilo se o sumnjivom paketu ostavljenom u Parlamentu", rekla je portparolka policije.

Ona je navela da je policija bila pozvana oko 12.30 po lokalnom vremenu da proveri sadržaj paketa. Portparol parlamenta je rekao da je istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utvrdila da nije bilo nikakve pretnje i da je ponovo otvoren deo zgrade parlamenta koji je bio zatvoren dok se proveravao paket.

List Indipendent je prethodno na svom vebsajtu napisao da je parlament delimično blokiran i da se ispituje mogući hemijski incident.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.