Izvor: RuskaRec.ru, 25.Apr.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov o simpatijama Kondolize Rajs: Dopadao joj se? To je laž!

Ministar spoljnih poslova RF Sergej Lavrov veruje da će i sa američkim državnim sekretarom iz administracije Donalda Trampa Reksom Tilersonom uspeti da izgradi dobre odnose, kao što je to i ranije bila njegova praksa.
Generalno sa svim američkim ržavnim sekretarima bio sam ako ne baš u prijateljskim, u dobrim odnosima svakako, rekao je ministar Lavrov, prenosi Esquire.
Lavrov: „I majka mi je branila da plešem sa dečacima"
Sergej Lavrov je međutim opovrgao mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << medija da se bivšem američkom državnom sekretaru Kondolizi Rajs dopadao.
Dopadao? Laž! Kondoliza i ja smo jednostavno imali neposrednu i dobru komunikaciju, rekao je ministar.
On je priznao da se dešava da diplomate iz različitih zemalja u javnoj komunikaciji ispolje vrlo oštru retoriku, a potom nasamo sasvim normalno razgovaraju. 
Generalno, diplomate su u stanju jedni drugima javno da upute najoštrije reči, vatreno braneći interese svojih zemalja...I da posle toga zajedno sede i piju, rekao je Lavrov. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.