Lavrov: Rusija ima predlog za Ukrajinu

Izvor: Vostok.rs, 10.Mar.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusija ima predlog za Ukrajinu

10.03.2014. -

Savet bezbednosti Rusije je pripremio predlog Zapadu za Ukrajinu, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na susretu sa Vladimirom Putinom.

„Mi dobijamo mnogo predloga od naših kolega. Uz učešće Saveta bezbednosti Rusije pripremili smo i naše predloge“, - rekao je Lavrov.

Prema rečima ministra, Rusija predlaže da se situacija vrati u pravne okvire >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << uz učešće interesa svih Ukrajinaca i shvatajući u kakvoj se krizi zemlja nalazi.

Lavrov je takođe saopštio da je državni sekretar SAD Džon Keri odložio svoju posetu Rusiji.

Više čitajte na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ukrajina - iz minuta u minut - 10.03

Izvor: Vostok.rs, 11.Mar.2014, 08:48

11.03.2014. -.. 17:55   Moldavski premijer: Nema ruske vojske - Moldavski premijer Jurij Leanca je demantovao glasine o razmeštanju ruske vojske u Trans-Dnjestarskom regionu. .."Čak i teorijski, to je nemoguće. Očigledno, glasine se šire da pogoršaju ionako nelagodnu situaciju u regionu....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.