Izvor: RuskaRec.ru, 05.Jun.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAT: Provokativan intervju sa Keli za Putina je bio dečja igra

Predsednik Rusije Vladimir „nadigrao je” novinarku televizije NBC Megin Keli koja ga je intervjuisala, piše The Los Angeles Times.
Prema oceni lista, za Keli, koja je debitovala kao voditeljka emisije na NBC posle odlaska sa Fox News, ovaj intervju je označio početak nove karijere, a za predsednika Rusije „bila je to dečja igra”, prenosi TASS.
List ističe da je intervju najavljen kao „razgovor u oštrim tonovima”. Po mišljenju autora članka, šef ruske države >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << je „pokazao veštinu izvrdavanja u odgovorima i generalno prezriv odnos prema Keli”.
Američka novinarka iznela utiske o intervjuu sa Putinom
List ističe da američka novinarka iako je u potpunosti bila otvorena nije uspela od Putina da dobije odgovore i „nije dobila ništa osim smeškanja, razdraženosti i odgovora ’ne’”.
Los Angeles Times podseća da je po nivou interesovanja koje je izazvao u javnosti ovaj intervju uporediv sa intervjuom koji je Keli vodila sa Donaldom Trampom u maju 2016. godine. List ističe da je sa Putinom ona „razgovarala znatno oštrije nego sa Trampom i da je postavljala znatno oštrija pitanja”.
„Putin je poznat kao jedan od svetskih lidera koje je veoma teško intervjuisati i koji je poznat kao majstor da izbegava odgovore”, piše list.
Prema podacima portala za rejting Adweek, emisiju Megin Keli u kojoj je prikazan intervju sa Putinom u nedelju je gledalo 6,1 miliona Amerikanaca. Bio je to najbolji rejting NBC od marta, ako se izuzmu sportski prenosi.                                                       

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.