Kurc: Referendum pokazuje podeljenost Turske

Izvor: Blic, 16.Apr.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurc: Referendum pokazuje podeljenost Turske

Ministar inostranih poslova Austrije i predsedavajući OEBS-u Sebastijan Kurc ocenio je večeras da ishod referenduma u Turskoj pokazuje podeljenost turskog društva.

"Nezavisno od toga kako će biti konačan ishod referenduma, on pokazuje koliko je zemlja podeljena", napisao je Kurc na Tviteru.

Saradnja Turske sa Evropskom unijom, uveren je on, biće još kompleksnija.

Inače, turska dijaspora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Austriji glasala je velikom većinom za promenu Ustava u Turskoj.

Tako je u Beču "za" glasalo 71,3 odsto Turaka, u Salcburgu 71,2 i Bregencu 65 odsto, pokazuju preliminarni rezultati objavljeni na sajtu izborne komisije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurc: Referendum pokazuje koliko je Turska podeljena

Izvor: B92, 16.Apr.2017

Ministar inostranih poslova Austrije i predsedavajući OEBS-u Sebastijan Kurc ocenio je da ishod referenduma u Turskoj pokazuje podeljenost turskog društva..."Nezavisno od toga kako će biti konačan ishod referenduma, on pokazuje koliko je zemlja podeljena", napisao je Kurc na tviteru...Saradnja Turske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.