Kulja dim iz konzulata, Rusi spaljuju predmete (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulja dim iz konzulata, Rusi spaljuju predmete (FOTO)

Iz dimnjaka ruskog konzulata u San Francisku kulja crni dim, javila je agencija AP, tvrdeći da osoblje pali neidentifikovane predmete u kaminu.

Taj konzulat po nalogu administracije američkog predsednika Donalda Trampa treba do subote da se zatvori. Kako se navodi, vatrogasci su došli do konzulata, ali im nije dozvoljeno da uđu u zgradu.

Reporter američke agencije tvrdi da je čuo da su ljudi koji su izašli iz zgrade rekli vatrogascima da "nema problema" i da "osoblje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konzulata pali neidentifikovane predmete u kaminu".

SAD su naložile Rusiji da zatvori svoj konzulat u San Francisku, kao i dva objekta u Vašingtonu i Njujorku, kao odgovor na to što je Moskva smanjila američko diplomatsko osoblje u Rusiji.

Stejt department je saopštio da je ta odluka doneta "u duhu reciprociteta", dodajući da je rok za zatvaranje objekata do subote 2. septembra.

Smoke seen pouring from Russian consulate in San Franciscohttps://t.co/m80qPiWVkU pic.twitter.com/JgdiyKIbqi— Star-Advertiser (@StarAdvertiser) September 1, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.