Kristina Kiršner optužena za korupciju

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kiršner optužena za korupciju

Bivša predsednica Argentine Kristina Kiršner optužena je danas za korupciju u okviru skandala "korupcionaške sveske".

Postupajući sudija je zatražio ukidanje njenog poslaničkog imuniteta da bi mogla da bude pritvorena, preneli su lokalni mediji.

Kristina Kiršner je optužena da je sa svojim mužem Nestorom, takođe bivšim predsednikom države, odgovorna za sistem korupcije u kom su šefovi kompanija funkcionerima davali mito u zamenu za ugovore sa državom.

Predsednica od 2007. do 2015, Kristina Kiršner je na tom položaju zamenila supruga koji je na vlasti bio od 2003. do 2007.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bivša predsednica Argentine optužena za korupciju

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2018

Bivša predsednica Argentine Kristina Kiršner optužena je za korupciju u okviru skandala "korupcionaške sveske"...Postupajući sudija je zatražio ukidanje njenog poslaničkog imuniteta da bi mogla da bude pritvorena, preneli su lokalni mediji...Kristina Kiršner je optužena da je sa svojim mužem...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.