Izvor: Blic, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris de Berg prvi stranac koji nastupa u Iranu

Irski pevač Kris de Berg održaće na leto koncert u Iranu i time postati prvi strani pop izvođač koji će nastupiti u islamskoj republici.

"Taj izvođač doći će u Iran i održati seriju koncerata tokom (iranskih) meseci Tir i Mordad (od 20. juna do 21. avgusta)", kazao je menadžer iranske pop grupe "Arian" Mohsen Radžapur. Irski pevač nastupiće sam, a neke od pesama izvešće sa "Arianom", rekao je Radžapur, prenosi agencija Fars.

De Berg i grupa "Arian" nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su snimili zajedničku pesmu, koja će se naći na albumu iranske grupe koji će biti objavljen u decembru. Ako dolazak irskog pevača, čije pesme većinom govore o ljubavi, bude potvrđen, to će biti prvo gostovanje nekog stranog izvođača u Iranu od revolucije 1979.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.