Kosovski Albanac preti krvnom osvetom

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 22.Okt.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski Albanac preti krvnom osvetom

BERLIN - Otac kosovskog Albanca Ibrahima Halilaj (17), koga je lane u Vinendenu, kod Štutgarta, u krvavom pohodu na školu ubio Tim Krečmer, sada želi krvnu osvetu.

''Šemsiu H. je u krvoprliću, koje je počinio Tim Krečmer 11. marta lane, izgubio svog voljenog sina Ibrahima. To je promenilo ceo njegov život. Iz tuge je nastala slepa mržnja... sada on, očito, želi da osveti Ibrahima. Šemsiu H. preti krvnom osvetom ocu ubice Jergu K. i njegovoj porodici'', piše nemački tabloid >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Bild.

Otac pokojnog Ibrahima je u policiji rekao da bi on svoju osvetu protiv cele porodice (ubice). A, zatim, je, kako se navodi, stigla pretnja - ako u sudskom procesu protiv oca ubice njegovog sina ne bude doneta odgovarajuća presuda, on više neće blokirati svoje osećaje.

Suđenje Jergu Krečmeru, koje je prošlog meseca počelo pred Zemaljskim sudom u Štutgartu, prekinuto je zbog bolesti optuženog, a mediji prenose izjavu advokata da se njegov klijent nalazi u opasnosti i stavove eksperata da su pretnje ozbiljne.

Krečmer je u krvavom pohodu na svoju bivšu školu ubio osam devojčica i jednog dečaka Ibrahima, tri učiteljice, dva prolaznika, a zatim i sebe.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.