Kosor: HDZ se vraća korenima

Izvor: Blic, 30.Dec.2010, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosor: HDZ se vraća korenima

ZAGREB - Premijerka Hrvatske i predsednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor izjavila je večeras da se stranka vraća korenima i nesleđu Franje Tuđmana, osnivaču i prvom predsedniku Hrvatske.

"Ovo je možda bila i najteža godina za HDZ. Ali izvukli smo pouku. A pouka glasi - povratak korenima", rekla je Kosor na prijemu koji je organizirala vladajuća stranka, javio je portal Index.hr.

Jadranka Kosor tvrdi da se HDZ okreće nasleđu Franje Tuđmana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvom predsedniku stranke i predsedniku Hrvatske. Bivšeg predsednika se često prisećaju u poslednje vreme, rekla je Kosor.

"Ne bih rekla da bi ovu godinu bilo najbolje što prije zaboraviti. Svako teško iskustvo je poučno iskustvo", rekla je Kosor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.