Konašenkov: Pripreme za Paradu pobede idu prema planu

Izvor: Vostok.rs, 02.Apr.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konašenkov: Pripreme za Paradu pobede idu prema planu

Pripreme za Paradu pobede na Crvenom trgu u Moskvi idu prema planu, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Rusije, general-major Igor Konašenkov. „Nema nikakvih odluka o promeni datuma i formata Parade pobede. Juče je održana još jedna proba“, dodao je Konašenkov. Kako je naveo, sa svim učesnicima parade „preduzimaju se neviđene preventivne mere za sprečavanje obolevanja“. „Svaki učesnik parade nekoliko puta dnevno meri temperaturu. Sve prostorije u kojima oni borave se dezinfikuju. Sve u svemu, svi učesnici proba gore od želje da učestvuju u ovom istorijskom događaju i treniraju do iznemoglosti“, istakao je Konašenkov.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Konašenkov: Zlo se zlim vraća

Izvor: Vostok.rs, 03.Apr.2020, 10:21

Rusija pruža nesebičnu pomoć Italiji u borbi protiv virusa korona, nikakvi napadi lokalnih medija neće je prisiliti da skrene sa tog puta, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.. „Ciljevi ruske misije 2020. godine u Bergamu su transparentni, konkretni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.