Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je zaista pucao na Majdanu?

Iako se do sada zvanično smatralo da su za ubistvo 30 ljudi na kijevskom trgu Majdan 20. februara, odgovorni snajperisti koje je angažovao režim bivšeg predsednika Viktora Janukoviča, pojavili su se dokazi suprotni ovoj verziji, prenosi danas nemački radio "Dojče vele".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snajperisti ubijali ljude sa hotela koji je držala opozicija?!

Izvor: Press, 10.Apr.2014

Najkrvaviji dan tokom protesta bio je 20. februar, a tog dana u Kijevu je ubijeno više od 30 ljudi. Sedam nedelja nakon smrtonosne pucnjave u Kijevu, što je dovelo do svrgavanja vlasti pod vođstvom Viktora Janukoviča, na svetlost dana izbijaju različiti podaci koji bacaju ozbiljnu sumnju na zvaničnu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.