Klinton: Imperativ da Trampa pošaljemo u penziju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2020, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton: Imperativ da Trampa pošaljemo u penziju

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP. 

U novom dokumentarcu "Hilari", bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi sa njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, a koga je u tom nadmetanju pobedila, da bi potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgubila predsedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala rečima koje su izazvale lavinu komentara.

Ipak, Hilari Klinton je danas na Berlinskom filmskom festivalu, gde promoviše četiri-časovni dokumentarni film "Hilari", a koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da se na ovogodišnjim predsedničkim izborima, 3. novembra, pobedi Donald Tramp.

"Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsednik pošalje u penziju", izjavila je Hilari Klinton.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.