Klinički centar Niš zapošljava još 140 medicinskih sestara

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinički centar Niš zapošljava još 140 medicinskih sestara

Klinički centar u Nišu raspisao je konkurs za prijem na neodređeno vreme 25 medicinskih sestara i tehničara, a do kraja godine zaposliće ukupno 140 zdravstvenih radnika sa srednjom stručnom spremom Klinički centar (KC) u Nišu raspisao je danas konkurs za prijem na neodređeno vreme 25 medicinskih sestara i tehničara, a do kraja godine zaposliće ukupno 140 zdravstvenih radnika sa srednjom stručnom spremom, izjavio je direktor Zoran Radovanović. Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << limitirani broj zaposlenih od 2.915, novim zapošljavanjima neće biti premašen. "Tokom godine jedan broj medicinskih sestara i tehničara otišao je u penziju, a jedan broj zaposlenih već radi na određeno, a sada će dobiti ugovor na neodređeno vreme", kazao je Radovanović na konferenciji za novinare. On je istakao da će prednost pri zapošljavanju imati osobe koj su već stekle određeno radno iskustvo u niškom KC, ali neće moći da budu zaposleni oni koji su se loše pokazali na poslu. Radovanović je rekao da je KC Niš pronašao prostor za prijem novih radnika štedljivošću i dobrom poslovnom politikom, u dogovoru sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje. "Verujem da će nam Ministarstvo zdravlja odobriti prijem novih lekara u okviru najavljene akcije zapošljavanja", rekao je Radovanović. On je istakao da KC Niš stalno uvodi savremene dijanostičke i terapijske metode tako da mu je potrebno i više lekara. Radovanović je najavio da će utorak biti potpisano stotinak ugovora sa dobavljačima tako da će ova zdravstvena ustanova dobiti sve lekove i sanitetski materijal koji joj je nedostajao proteklog meseca.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Posao za 140 medicinskih sestara i tehničara

Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2016

NIŠ..Klinički centar u Nišu do kraja godine zaposliće 140 zdravstvenih radnika sa srednjom stručnom spremom,  rekao je danas na konferenciji za novinare direktor ove zdravstvene ustanove dr Zoran Radovanović...S obzirom da je zabrana zapošljavanja produžena do kraja 2017. godine, ovo je itekako...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.