Danas pada Tereza Mej?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas "pada" Tereza Mej?

Britanska premijerka Tereza Mej suočiće se danas s glasanjem o poverenju u parlamentu, javlja BBC.

Kako prenosi britanski javni servis, članovi njene Konzervativne partije glasaće između 19 i 21 časova. BBC podseća da glasanje o poverenju dolazi nakon što je prikupljeno neophodnih 48 pisama poslanika.

UK Prime Minister Theresa May will face a vote of no confidence in her leadership later on Wednesday https://t.co/wzta1v9ScU— BBC Breaking News (@BBCBreaking) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 12. децембар 2018.

Mejeva je postala britanska premijerka upravo na "slavi" Bregzita, odnosno izlaska Velike Britanije iz EU, ali je paradoksalno sada baš to i razlog što će se glasati o poverenju. Naime, od kako je sklopila sporazum s Briselom o izlasku Britanije iz Unije od tada je na meti domaćih kritika.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kladioničari suspendovali klađenje na ishod glasanja o Mej

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2018

Kladionica Vilijem Hil (William Hill) saopštila je danas da je suspendovala klađenje na to da li će britanska premijerka Tereza Mej proći glasanje o poverenju unutar njene Konzervativne partije...Portparol Vilijema Hila, Rupert Adams rekao je da su kvote bile na strani Mej celog dana i da se stalno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.