Kijevske snage 711 puta napale teritoriju DNR

Izvor: Vostok.rs, 19.Jul.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijevske snage 711 puta napale teritoriju DNR

Kijevske snage su sinoć oko 20:40 ponovo napale okolinu Jasinovate iz teškog naoružanja. Povremeno su vršeni napadi i na okolinu donjeckog aerodroma.



Prema saopštenju Ministarstva odbrane DNR kijevske snage su za protekla 24 sata 711 puta napale terotoriju DNR. Napadali su Zajcevo, Široku Balku, Spartak, Staromihajlovku, aerodrom, Jasinovatu, Dokučaevsk, kao i naselja Sahanka i Lenjinskoe na jugu DNR.

Kijevske snage tokom prethodnog dana 20 puta su napale pozicije Narodne milicije LNR u području Kalinova, Kalinovke, okolini Stanice Luganske, Marevke i Sanžerovke. Gubitaka na sreću nije bilo.



Sinoć od 22:30 do 03:30 kijevske snage su napadale i okolinu Donjecka, Gorlovku, Mihajlovku, Zajcevo, Trudovski, Staromihajlovku i Spartak u okolini Donjecka, industrijsku zonu Jasinovate.

Tokom napada na Petrovski rejon Donjecka ranjeno je troje civila.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
srb.news-front.info

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Kijevske snage 623 puta napale teritoriju DNR

Izvor: Vostok.rs, 20.Jul.2016, 11:09

Tokom noći kijevske snage su napadake Kijevski i Kuibiševski rejon Donjecka. Šef lokalne administracije Kuibiševskog rejona saopštio je da je tokom napada uništena jedna kuća i oštećen gasovod.. . Operativna komanda DNR saopštava da su kijevske snage napale Kijevski i Kuibiševski rejon...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.