Kijevske snage 20 puta napale teritoriju DNR

Izvor: Vostok.rs, 29.Sep.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijevske snage 20 puta napale teritoriju DNR

Prema saopštenju Ministarstva odbrane DNR kijevske snage su za protekla 24 sata 20 puta napale teritoriju DNR. Pod vatrom kijevskih snaga našlo se devet naseljenih mesta Republike.



Narodna milicija LNR saopštila je da su kijevske snage tokom prethodnog dana pet puta napale pozicije Narodne milicije u području naselja Frunze, Prišib,Želtoe i Logvinovo.



Jutros oko 06:40 kijevske snage otvorile su vatru na Petrovski rejon Donjecka. Tom prilikom oštećene su tri kuće.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
srb.news-front.info

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija će izgraditi ogradu između Ukrajine i Krima

Izvor: Vostok.rs, 30.Sep.2017, 11:23

Pogranična uprava Federalne službe bezbednosti Rusije za Republiku Krim objavila je da će na granici sa Ukrajinom podići ogradu dugu 50 kilometara.. . U saopštenju se naglašava da će se to učiniti u interesu bezbednosti Krima koji je od 2014. ponovo u sastavu Rusije.. . Ograda će biti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.