Keljmendi osuđen zbog trgovine drogom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Maj.2023, 15:17

Keljmendi osuđen zbog trgovine drogom

Osnovni sud u Prištini objavio je osuđujuću presudu Naseru Keljmendiju za trgovinu drogom. Keljmendi je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, priopćila je predsjednica suda. Ona je rekla da će Keljmendiju u kaznu biti uračunato i vrijeme koje je proveo u pritvoru. "U kaznu će mu se uračunati vrijeme provedeno u zatvoru od 13. maja 2013. do 27. juna 2017., kao i od 1. februara 2018. do 24. jula 2018.", rečeno je tokom izricanja presude. Presuda je izrečena u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keljmendi osuđen zbog trgovine drogom

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2023

Osnovni sud u Prištini objavio je osuđujuću presudu Naseru Keljmendiju za trgovinu drogom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Četiri godine i osam meseci zatvora Naseru Keljmendiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2023

Osnovni sud u Prištini objavio je danas osuđujuću presudu Naseru Keljmendiju za trgovinu drogom, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.