Katarina: Berluskonija volim platonski

Izvor: S media, 16.Sep.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina: Berluskonija volim platonski

Crnogorka Katarina Knežević negira da je ucenjivala italijanskog premijera Berluskonija. U Italiji je pod velikim pritiskom medija, a veruje i da joj prisluškuju telefon.

Premijera Italije Silvija Berluskonija volim platonski i sa njim nikada nisam spavala. Nisam ga ucenjivala niti bih to ikada mogla da uradim. Medijske spekulacije koje su počele sa tekstom u "Republici" nisu pokvarile naš odnos i ostali smo jako bliski.

Ovo je preko prijatelja, poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sportskog komentatora Nebojše Šofranca, poručila trenutno najpoznatija Crnogorka na svetu Katarina Knežević. "Misteriozna Katarina", kako su je prozvali mediji, dospela je u žižu javnosti kada je objavljeno da je, navodno, ucenjujući premijera Italije snimcima sa čuvenih "bunga bunga" zabava "inkasirala" 750.000 evra. U tome je, pisali su italijanski mediji, imala pomoć bliznakinje Kristine i starije sestre Slavice. Berluskoni je imao poseban odnos prema Katarini, a Imame Fadil, jedna od "bunga bunga" devojaka, od koje je priča i potekla, tvrdi da je premijer čak predstavljao kao svoju verenicu.

Kako su sestre odrale čika Silvija

Tri sestre Crnogorke ucenjuju Berluskonija

Berluskoni: Muka mi je od Italije!

- Katarina mi je i ranije govorila o posebnom odnosu koji ima sa predsednikom italijanske vlade - priča Šofranac. - Često me je zvala iz vile u Arkoreu i pričala mi šta se tamo dešava. Prisustvovala je tim čuvenim žurkama, ali se na prisustvu uvek sve završavalo. Nije učestvovala ni u kakvim orgijama. I sa Berluskonijem, koji je jako voli, ima platonski odnos. Nikada nisu imali seks. Ispričala mi je da je većina devojaka dolazila na žurke da bi sebe promovisale ili čak sa namerom da ucenjuju Berluskonija. Njoj se sve to gadilo.

Katarina je pre nekoliko dana bila u Podgorici, a sada je ponovo u Italiji. O aferi u kojoj igra glavnu ulogu ne želi da govori za medije dok se ne vrati u svoju zemlju. U Italiji je pod velikim pritiskom medija koji žele da saznaju što više o njoj, a veruje i da joj prisluškuju telefon.

Bliznakinje Knežević rodom su iz podgoričkog naselja Murtovina, a u Italiju su otišle sa starijom sestrom Slavicom. Ona se pre nekoliko godina hvalila prijateljstvom sa Berluskonijem, a mediji su pisali da se u Milanu bavi organizovanjem poslovne pratnje. Katarina i Kristina bavile su se manekenstvom, a pre šest godina zauzele su prva dva mesta na izboru za Mis Crne Gore.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.