Izvor: Blic, 09.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamila upropastila božićnu žurku

Kamila upropastila božićnu žurku

Na jednoj božićnoj zabavi u Irskoj pojavila se kamila i sve upropastila pošto je pojela svu hranu i popila pivo. Pojela je 200 pita s mesom i 150 sendviča, a onda sve to zalila sa sedam konzervi piva, koje je otvarala zubima. Kada su došli na mesto gde se održavala zabava, zaposleni u konjušnici Mulinger u Irskoj izjavili su da je izgledalo kao da su 'šimpanze imale čajanku'.

Nastavili šoping i pored požara

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Požar koji je izbio u robnoj kući u Dilards Sautu nije uplašio kupce, tako da su vatrogasci morali da blokiraju ulazna vrata kako bi sprečili ljude da ulaze. Komandir vatrogasne brigade Džo Bušer rekao je: 'Iako je svuda bio gust dim, svi su hteli da nastave sa kupovinom.' Požar je zahvatio razvodnu tablu. Procenjuje se da je šteta od požara oko 130 hiljada dolara.

Krila dijamante u crknutoj ribi

Ruskinja je zadržana na aerodromskoj carini u Poljarnu pošto su carinici osetili čudan miris u njenom prtljagu. Ispostavilo se da se u njenom koferu nalazi mrtva riba, u čijoj je utrobi bilo 25 nebrušenih dijamanata. Portparol policije objasnio je: 'Mislila je da će smrad ribe sprečiti carinike da je dugo zadržavaju na kontroli. Međutim, carinici su i zagriženi pecaroši, tako da im taj smrad uopšte nije smetao.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.