Kalamperović: Sporazum u maju

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalamperović: Sporazum u maju

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Jusuf Kalamperović izjavio je da će Crna Gora i Srbija do kraja maja postići sporazum o regulisanju dvojnog državljanstva. Kalamperović je za podgorički radio Antena M rekao da je realno očekivati da će i Crna Gora i Srbija ostati pri svojim stavovima o dvojnom državljanstvu, ali da će se dogovoriti o razmeni informacija o tome ko je iz Srbije primio crnogorsko državljanstvo, a ko iz Crne Gore državljanstvo Srbije. 

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalamperović o sporazumu o dvojnom državljanstvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2009, 22:37

Ministar unutrašnjih poslova Gore Jusuf Kalamperović najavio je da će Crna Gora i Srbija do kraja maja postići sporazum o reguliranju dvojnog državljanstva. Kalamperović je za radio Antena M rekao da je realno očekivati da će dvije države ostati pri ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.