Izvor: Vostok.rs, 31.Jul.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se asfaltiraju ulice Moskve

Veliki broj kamiona, valjaka i mašina za asfaltiranje tokom rekonstrukcije Tverske ulice u Moskvi deluje kao da se u prestonici Rusije desila invazija mašina.

Oko osam hiljada tona asfaltne mešavine položeno je na površinu od oko 32.000 metara kvadratnih.



Jedna od najprometnijih ulica u Moskvi rekonstruisana je za jedan dan, a u poslu je učestvovalo više od 300 različitih vozila, uključujući kamione, mašine za polaganje asfalta i valjke.

Ubrzani snimak velikog broja mašina koji se kreću centralnom moskovskom ulicom deluje zaista kao fantastično organizovani projekat kojem, čini se, nedostaje samo neka simfonija Čajkovskog.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAKO TO RADE RUSI Dva kilometra asfalta u centru Moskve zamenjeno za dan!

Izvor: Blic, 31.Jul.2016

Gradske službe u Moskvi zamenile su gornji sloj asfalta betonskog trotoara u Tverskoj ulici, koja je dugačka skoro dva kilometra. Tverska je jedna od glavnih ulica u centru ruske prestonice, a za renoviranje asfalta utrošeno je više od 8.000 tona asfaltne mešavine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.