Kadirov: Zapadne službe ubile Nemcova

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadirov: Zapadne službe ubile Nemcova

Lider Čecenije Ramzan Kadirov izjavio je da "nema sumnje" da su ubistvo ruskog opozicionog lidera Borisa Nemcova organizovale zapadne tajne službe.

"To je organizovano od strane zapadnih tajnih službi da se izazove unutrašnji sukob u Rusiji. Prvo uzmu nekoga u njihovo krilo, nazovu tu osobu ''prijateljem SAD i Evrope'' i onda ga žrtvuju da bi okrivili lokalne vlasti", rekao je Kadirov, jedan od najvatrenijih pristalica ruskog predsednika Vladimira Putina, prenela je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << agencija AFP.

Američki "Njusvik" juče je objavio tekst u kome analizira slucajeve ubistva opozicionara u Rusiji i navodi da su mediji pro-Kremlja u Moskvi predstavili nekoliko različitih objašnjenja za ubistvo Nemcova kojima "upiru prstom krivice daleko od ruskog predsednika, na sasvim drugim, i donekle iznenađućim pravcima".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSB:Nekoliko osumnjičenih za ubistvo Nemcova, niko konkretno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Mar.2015

Direktor ruske Federalne službe bezbjednosti (FSB) izjavio je danas (4.mart) da je istraga u slu;aju ubistva opoyicionog lidera Borisa Nemcova identifikovala nekoiko osumnjičenih, ali nije dao nikave detaljnije informacije niti je preciyirao da li su vlasti bliže rješenju slučaja..Šef FSB Aleksandar...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

MOSKVA: Više osumnjičenih za ubistvo Nemcova KADIROV: Ubile ga zapadne tajne službe

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015

Prvo uzmu nekoga u njihovo krilo, nazovu tu osobu "prijateljem SAD i Evrope" i onda ga žrtvuju da bi okrivili lokalne vlasti, objašnjava predsednik Čečenije..MOSKVA/GROZNI - Šef ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) Aleksandar Bortnikov izjavio je danas da je istraga ubistva opozicionara Borisa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.