Kadirov: Amerika nam nije dostojan protivnik (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadirov: Amerika nam nije dostojan protivnik (VIDEO)

Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je u intervjuu televiziji HBO da Sjedinjene Američke Države vode neprijateljsku politiku protiv ruske države, i dodao da nisu nedovoljno jake Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je u intervjuu američkoj televiziji HBO da Sjedinjene Američke Države vode neprijateljsku politiku protiv ruske države, i dodao da nisu nedovoljno jake da bi Rusija u njoj mogla da vidi neprijatelja. Prema rečima Kadirova, Amerikanci znaju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << on jedan od onih ko će štititi Rusiju, zato i napadaju na njega. Između ostalog, to je slučaj i sa kontroverzama povodom navodnih represija protiv predstavnika netradicionalne seksualne orjentacije u Čečeniji. „Oni znaju da sam jedna od onih koji su spremni život da daju za Rusiju, da imam dobru vojsku koja može napadati i štititi. Videćemo šta će ko dobiti“, nasmešio se lider Čečenije. Po rečima Kadirova, on u SAD ne vidi dostojnog neprijatelja. Po njegovom mišljenju, Sjedinjene Države nisu dovoljno jaka država. „Amerika nije tako jaka država da u nju vidimo neprijatelja Rusije. Mi imamo snažnu državu, nuklearnu silu“, dodao je on. Kadirov je u intervjuu američkoj televiziji nazvao glupošću saopštenja o hapšenju i progonu homoseksualaca u republici.(Sputnjik)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kadirov: Amerika nam nije dostojan protivnik

Izvor: B92, 15.Jul.2017

U intervjuu američkoj televiziji HBO čečenski lider je naglasio da SAD vode neprijateljsku politiku protiv ruske države...Međutim, Ramzan Kadirov smatra da Amerika nije nedovoljno jaka država da bi Rusija u njoj mogla da vidi neprijatelja...Prema rečima Kadirova, Amerikanci znaju da je on jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.