KUĆA UŽASA: Iskopao 150 leševa da se igra njima!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA UŽASA: Iskopao 150 leševa da se igra njima!

Ruski istoričar Anatolij Moskvin tela mumificirao i oblačio u bizarne kostime

NIŽNJI NOVGOROD - Ruski istoričar Anatolij Moskvin (46) iskopao je više od 150 leševa, koje je zatim doneo u svoj dom, mumificirao i oblačio u najrazličitije haljine, a onda se pretvarao da su na zabavi.

Ovaj Rus, koji govori 13 jezika i koga su smatrali genijem, svakom lešu davao je posebno ime, a onda bi organizovao rođendanske žurke. Te zabave je snimao, a snimke su pregledali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policajci.

Inače, bizarna igra otkrivena je 2011, kad su njegovi roditelji svratili u posetu. Anatolij je uhapšen, a policija je otkrila više od 150 tela koja je iskopavao iz grobova. U svom kompjuteru imao je i podatke o svakoj od devojaka čija tela je oskrnavio. Posle veštačenja i skoro trogodišnjeg posmatranja na psihijatrijskog klinici postalo je jasno da Moskvin nije mentalno sposoban za suđenje, pa će biti poslat na lečenje, saopštilo je tužilaštvo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.