KROKODIL OD ŠEST METARA IZNENADIO TURISTE U AUSTRALIJI

Izvor: Kurir, 14.Jul.2011, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KROKODIL OD ŠEST METARA IZNENADIO TURISTE U AUSTRALIJI

SIDNEJ - Leti, leti, leti... Džinovski krokodil!!! Fotograf Katrina Bridžford odlučila je da godišnji odmor provede s porodicom, na krstarenju rekom Adelejd na jugu Australije. I baš na godišnjem odmoru napravila je sliku svog života.

SIDNEJ - Leti, leti, leti... Džinovski krokodil!!!

Fotograf Katrina Bridžford odlučila je da godišnji odmor provede s porodicom, na krstarenju rekom Adelejd na jugu Australije. I baš na godišnjem odmoru napravila je sliku svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << života.

Brutus, šest metara dugački džinovski morski krokodil (nije greška, morski krokodili žive i u rekama!), iskočio je iz vode tik pored glava zaprepašćenih turista, i dohvatio svoj omiljeni zalogaj: meso bika obešeno o krov turističkog brodića.

Australijanci već godinama organizuju „ture s krokodilima koji iskaču“, a Brutus je jedna od najvećih atrakcija. Ipak, ovakva fotografija dosad nije napravljena.

Nogu mu pojela ajkula!

Brutus je najpoznatiji i najveći krokodil u reci Adelejd. Stručnjaci smatraju da ima oko 80 godina. Čuven je po tome što ima samo jednu prednju nogu. Prema izjavi lovočuvara na reci Adelejd, nogu mu je pojela - ajkula!

Mora da je to bila baš velika ajkula!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.