KROKODIL DUG 4,5 METARA UHVAĆEN U AUSTRALIJI

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KROKODIL DUG 4,5 METARA UHVAĆEN U AUSTRALIJI

SIDNEJ - Australijski rendžeri uhvatili su najvećeg morskog krokodila u ovoj godini, zver dugu 4,5 metara koja je danima terorisala ribare. Kako prenosi AFP, korkodil-monstrum uhvaćen je tokom prošle noći u vodama severoistočno od Darvina, u Severnoj Teritoriji.

"S obzirom da je bio ogroman i da je po svemu sudeći bio jedini krokodil na tom području, verovatno je mislio da ga brodovi ugrožavaju, pa ih je napadao", kazao je jedan od rendžera koji su učcestvovali u hvatanju ove nemani.

Svake godine u Australiji stradaju najmanje dve osobe od napada morskih krokodila koji mogu da narastu i do sedam metara i teže više od jedne tone.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krokodil dug 4,5 metara uhvaćen u Australiji

Izvor: Blic, 10.Jun.2011

Australijski rendžeri uhvatili su najvećeg morskog krokodila u ovoj godini, zver dugu 4,5 metara koja je danima terorisala ribare...Kako prenosi AFP, korkodil-monstrum uhvaćen je tokom prošle noći u vodama severoistočno od Darvina, u Severnoj Teritoriji..."S obzirom da je bio ogroman i da je po...

Nastavak na Blic...

Krokodil - monstrum uhvaćen u Australiji

Izvor: S media, 11.Jun.2011, 02:51

Australijski rendžeri uhvatili su najvećeg morskog krokodila u ovoj godini, zver dugu 4,5 metara koja je danima terorisala ribare...Kako prenosi AFP, krokodil-monstrum uhvaćen je tokom prošle noći u vodama severoistočno od Darvina, u Severnoj Teritoriji..."S obzirom da je bio ogroman i da je po...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.