Jurio drumom, prst pokazivao kamerama

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jurio drumom, prst pokazivao kamerama

Motociklista Dimitri Salovic (17), koji je namerno aktivirao 26 različitih saobraćajnih kamera prilikom čega je na svakom snimku pokazivao srednji prst kažnjen je sa 5.000 evra.

Salovic je bio odeven u kožno motociklističko odelo sa kacigom na glavi i skrivenim brojem registarskih tablica, a kretao se brzinom većom od stotinu kilometara na čas.

Policija ga je uhvatila kada su shvatili kuda se kreće i postavili su neobeleženi saobraćajni tim na mestu na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su pretpostavili da će proći.

Salovic, čija je vozačka dozvola oduzeta nakon što je dobio 78 kaznenih poena, suočava se sa novim optužbama jer je vozio sa privremenom dozvolom sa kojom može da vozi samo skutere i mopede.

(Srna, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen motociklista koga je 26 kamera snimilo kako pokazuje srednji prst

Izvor: Blic, 16.Avg.2012, 00:16

Motociklista Dimitri Salovic (17), koji je namerno aktivirao 26 različitih saobraćajnih kamera prilikom čega je na svakom snimku pokazivao srednji prst kažnjen je sa 5.000 evra...Salovic je bio odeven u kožno motociklističko odelo sa kacigom na glavi i skrivenim brojem registarskih tablica, a kretao...

Nastavak na Blic...

Jurio drumom, prst pokazivao kamerama

Izvor: Cafe.ba, 16.Avg.2012

Motociklista Dimitri Salovic (17), koji je namjerno aktivirao 26 različitih saobraćajnih kamera prilikom čega je na svakom snimku pokazivao srednji prst kažnjen je sa 5.000 evra.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.