Jovana Preković šampionka sveta u karateu

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Preković šampionka sveta u karateu

Srpska karatistkinja Jovana Preković iz Aranđelovca postala je šampionka sveta u kategoriji do 61 kilogram na prvenstvu u Madridu.

Jovana Preković je ŠAMPIONKA SVETA!

Naša karatiskinja osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 61kg pobedivši Kineskinju Jin Sjaojan, na Svetskom prvenstvu održanom u Madridu. Bravoo Jovana #TeamSerbia#RoadToTokyopic.twitter.com/2UNc9VixjL

U >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << finalnoj borbi 23-godišnja Srpkinja je savladala Kineskinju Jin Sjaojan sa 8:5.

Na prvenstvu u Madridu Prekovićeva je prvo pobedila takmičarku sa Kosova Adelinu Ramu 1:0, a potom Ruskinju Alanu Kočijevu 4:0, Ekvadorku Žaklin Faktos 3:1, Egipćanku Đanu Lofi 5:0, i u polufinalu Turkinju Merve 4:3.

Prošle godine je Prekovićeva osvojila zlato i na Evropskom prvenstvu.

Potez iz polufinalnog meča:
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpka karatistkinja ujedinila svetsku i evropsku titulu!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Nov.2018

Srpska karatistkinja Jovana Preković donela je zlatnu medlaju sebi i svojoj reprezentacija na Svetskom prvenstvu u Madridu. Ona je u finalu kategorije do 61 kg savladala protivnicu iz Kine, Jin Sjaojan sa 8:5. Aktuelna evropska šampionka je tako opravdala visok status u svetu ove japanske borilačke...

Nastavak na MozzartSport.com...

Karatistkinja Jovana Preković seniorska prvakinja sveta

Izvor: Danas, 10.Nov.2018

Karatistkinja karate kluba ,,Knjaz,, iz Aranđelovca Jovana Preković osvojila je u Madridu na seniorskom prvenstvu Sveta titulu” Prvak sveta u kategoriji do 61 kg”. Članak Karatistkinja Jovana Preković seniorska prvakinja sveta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.