Jezivo: Baba izbola dete na ulici

Izvor: Mondo, 21.Mar.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivo: Baba izbola dete na ulici

U švajcarskom gradu Bazelu policija je uhapsila 75-godišnju ženu, osumnjičenu za ubistvo sedmogodišnjeg dečaka na ulici, javlja AP.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija

Prema saopštenju bazelske policije, dečak je danas oko podneva išao kući iz škole kad je izboden, a hitnu pomoć je pozvao njegov nastavnik, koji ga je našao kako leži na zemlji sa ozbiljnim povredama.

Dečak je kasnije preminuo u bolnici.

Lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vlasti navode da se starija žena prijavila tužiocima i "obavestila ih da je napala dete".

Policija je saopštila da i dalje istražuje okolnosti i motive napada i pozvala svedoke da se jave.

U Londonu troje mrtve dece

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sedmogodišnjak ubijen na ulici u Bazelu

Izvor: RTS, 21.Mar.2019

U švajcarskom gradu Bazelu policija je uhapsila 75-godišnju ženu, osumnjičenu za ubistvo sedmogodišnjeg dečaka na ulici, javlja AP. . Prema saopštenju bazelske policije, dečak je oko podneva išao kući iz škole kad...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.