Jeziva nesreća: Nastradala majka troje dece (FOTO)

Izvor: S media, 29.Dec.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva nesreća: Nastradala majka troje dece (FOTO)

Karina Menzies (31) je preminula nakon strašne saobraćajne nesreće koja se dogodila u južnom Velsu. Trinaest osoba je povređeno, uključujući i sedmoro dece.

Karina je za sobom ostavila tri ćerke, uzrasta 11, osam i dve godine. Njih tri će za Novu godinu otvoriti poslednje poklone koje im je majka kupila.

Brigu o devojčicama je preuzela njena sestra, koja će se potruditi da ove za njih teške praznične dane provedu najbolje što mogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Metju Tvrdon (31) optužen je za ubistvo, gotovo istog dana. Na sudu se tereti i za još 13 pokušaja ubistva tokom opasne vožnje.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/D Legakis Photograf Athena/PA

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.