Jedan mrtav tri povređena u udesu helikoptera u Letoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan mrtav tri povređena u udesu helikoptera u Letoniji

Jedna osoba je poginula a tri su povređene kada se srušio civilni helikoter u Letoniji za vreme lokalnog auto relija, javila je danas baltička novinska agencija.

Prema navodima agencije udes se dogodio u oblatsi Priekule u jugozapadnoj Latviji za vreme relija koji je deo Evropskog reli šampionata.

Pozivajući se na lokalne zvaničnike i očevice agencija navodi da se helikopter izgleda upleo u kabl za struju pri poletanju.

Letonski portal Delfi navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je helikopter četvorosed Robinson R44 vlasništvo lokalne kompanije koja je nudila čarter letove da prikupi gledaoce.

Za sada se ne zna da li su svi nastradali putnici helikoptera. Portal Delfi je javio pozivajući se na gradske vlasti da je poginula osoba državljanin Poljske.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Letonija: Jedna osoba poginula, 3 povređene u padu helikoptera

Izvor: Blic, 08.Okt.2017

Civilni helikopter srušio se danas u Letoniji, za vreme održavanja auto-trke "Reli Lijepaja" i tom prilikom jedna osoba je poginula, a tri su povređene...Incident se dogodio na jugozapadu Letonije, tokom jedne od faze "Relija Lijepaja", prenosi AP pozivajući se na letonske medije...Kako se navodi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.