Japanac već 20 godina sam živi na pustom ostrvu!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2012, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanac već 20 godina sam živi na pustom ostrvu!

Masafumi Nagasaki sve vreme je potpuno go. Kaže da mu je dosadila civilizacija i da želi da bude sam

Robinzon Kruso bio mu idol!

Japanac Masafumi Nagasaki (76) pre 20 godina "batalio" je civilizaciju i otišao da živi na pustom ostrvu Sotobanari! Čvrsto je rešio da ostatak života provede sam, u okruženju peska i mora.

Sve vreme on je bez odeća, odnosno potpuno go! Reporteru koji je s njim uradio intervju rekao je da je donedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oblačio odeću kada bi brodovi svraćali na ostrvo, ali sada se više ne stidi i dočekuje ih kao od majke rođen... Ipak, skokne do civilizacije u šoping, kada mu ponestane vode i hrane, i odmah se vraća. Kaže da je želeo od svega da pobegne i da živi sam!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Japanac odlučio da bude Robinzon!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2012

Japanac (76) već 20 godina živi sam na pustom ostrvu Masafumi Nagasaki i ne planira da ga napusti. Pre dolaska na ostrvo zapadno od Okinave radio je kao fotograf. Oblači se samo kad ide po hranu, vodu i novac..Masafumi Nagasaki na ostrvu zapadno od Okinave živi već dve decenije i ne planira ga napusti....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.