Janković četvrti put gradonačelnik Ljubljane

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković četvrti put gradonačelnik Ljubljane

Zoran Janković obezbedio je četvrti mandat na funkciji gradonačelnika Ljubljane, pošto je u prvom krugu osvojio 58,3 odsto glasova, prenelo je Delo.

Na osnovu izlaznih anketa, njegov glavni protivkandidat Anžej Logar osvojio je nešto više od 30 odsto glasova.

Neposredno po objavljivanju rezultata, Janković je zahvalio građanima Ljubljane što su mu još jednom ukazali poverenje i najavio da će u naredne četiri godine u glavnom gradu Slovenije biti realizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 500 projekata koji će doneti novi kvalitet života.

Ocenivši da su napadi na njega tokom predizborne kampanje predstavljali kritizerstvo zasnovano na populizmu, a ne utemeljenu kritiku, Janković je rekao da su građani Ljubljane izabrali gradonačelnika kome veruju, koji ima viziju i kome dozvoljavaju da donosi odluke, jer bi u protivnom o svakom projektu imali 50 mišljenja i ništa se ne bi završilo.

Janković će imati veliku većinu u Gradskoj skupštini, jer prvi rezultati pokazuju da je njegova lista osvojila 43 odsto glasova, dva procenta više nego na prethodnim izborima.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Janković ponovo gradonačelnik Ljubljane

Izvor: Danas, 19.Nov.2018, 00:53

Zoran Janković obezbedio je četvrti mandat na funkciji gradonačelnika Ljubljane, pošto je u prvom krugu osvojio 58,3 odsto glasova, prenelo je Delo. Članak Janković ponovo gradonačelnik Ljubljane se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.