Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 08:57

Izraelski predsednik prvi put u poseti Emiratima

Izraelski predsednik Isak Hercog, sa suprugom Mihal, boraviće od danas u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, što će biti prva poseta nekog izraelskog predsednika ovoj zemlji.
Hercog u Emirate dolazi na poziv princa Abu Dabija, šeika Muhameda bin Zajeda el Nahjana, preneo je "Džeruzalem post".

On će posetiti glavni grad Abu Dabi i Dubai i obaviti razgovore sa određenim brojem zvaničnika.
"Donosim poruku mira celom regionu. Mir donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prosperitet, napredak i rast, za dobrobit naroda u regionu", kazao je Hercog pre nego što je ušao u avion.
Premijer Izraela Naftali Benet posetio je Emirate u decembru, a Hercog je prvi predsednik Izraela koji će biti u zvaničnoj poseti UAE.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTORIJSKI PRESEDAN: Izraelski predsednik u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022

Izraelski predsednik prvi put u poseti Emiratima.. Izraelski predsednik Isak Hercog, sa suprugom Mihal, boraviće od danas u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, što će biti prva poseta nekog izraelskog predsednika ovoj zemlji...Hercog je u Emirate dolazi na poziv princa Abu Dabija, šeika Mohameda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.