Izrael upozorava na moguće napade Irana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 21:53

Izrael upozorava na moguće napade Irana

Izrael je danas upozorio da bi njegove institucije u inostranstvu mogle da se nađu na meti Irana posle nedavnog ubistva iranskog nuklearnog naučnika.

U svom upozorenju, Biro za borbu protiv terorizma Izraela navodi da bi Iran mogao da izvede napade na obližnje zemlje kao što su Gruzija, Azerbejdžan, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein, prenosi Rojters.

"U svetlu nedavnih pretnji iranskih agenata i nedavne njihove umešanosti u terorističke napade u raznim zemljama, postoji zabrinutost da će Iran pokušati da deluje tako na izraelske mete", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izrael upozorava na moguće napade Irana

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2020

JERUSALIM - Izrael je danas upozorio da bi njegove institucije u inostranstvu mogle da se nađu na meti Irana poslije nedavnog ubistva iranskog nuklearnog naučnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.