Izetbegović: Parlament BiH je u potpunoj blokadi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Parlament BiH je u potpunoj blokadi

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je nakon sjednice Kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH da je ta institucija u potpunoj blokadi. Izetbegović je to rekao nakon što je sjednica Kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH prekinuta jer članovi iz SNSD-a Nikola Špirić i Nebojša Radmanović nisu pristali na formiranje komisija Parlamenta prije nego što se formira Vijeće ministara. "Sjednica nije ni održana, nije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radmanović: Izetbegović bez konsultacija sazvao sjednicu zajedničkog kolegijuma

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2019

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović (SNSD) rekao je danas u Sarajevu da je predsjedavajući Doma naroda Bakir Izetbegović sazvao današnju sjednicu Zajedničkog kolegijuma oba doma a da se uopšte nije konsultovao i da je u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.