Izbo nožem bivšu devojku zbog SMS poruka

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbo nožem bivšu devojku zbog SMS poruka

STORBRIDŽ - Britanska učenica Kloi Vest (14) preživela je napad nožem bivšeg dečka (18) koji ju je ispred škole ubo nožem u vrat čak devet puta.

Napadač je odmah pokušao da pobegne, ali su profesori reagovali munjevito - potrčali su za njim, savladali ga i seli na njega. U pomoć su im priskočili učenici i roditelji koji su se tu zatekli. Oni su sve do dolaska policije sedeli na napadaču.

"Video sam ljude kako trče i neki su mi u prolazu rekli da je izbodena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << jedna učenica. Na mestu napada video sam mladića krvavih ruku koji je ležao na podu, a na njemu je sedeo profesor. Kloi poznajem samo iz viđenja", ispričao je jedan učenik.

Jedan od đaka tvrdi da je bivši dečko poludeo jer mu Kloi nije odgovarala na SMS poruke. Prvo ju je, navodno, izudarao pesnicama, a potom izbo.

Kloi je helikopterom prevezena u bolnicu, u stabilnom je stanju i uskoro će biti operisana, objavio je britanski tabloid Dejli mejl.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.