Ispovest žene sa najviše plastičnih operacija

Izvor: Press, 24.Mar.2013, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest žene sa najviše plastičnih operacija

Alisa je potrošila preko 1.200.000 evra na sve hirurške zahvate. Prvu operaciju, povećanje grudi, je imala sa 17 godina, a od tada je izvršila 16 operacija na grudima, 6 na nosu i preko 308 kozmetičkih tretmana.
Operacijama je želela da postigne "savršen izgled", i za sebe je mislila da je ružna. 
- Htela sam da izgledam savršeno, jednom prilikom sam donela lutku Barbi i pokazala kako želim da izgledam. Postala sam zavisna od zahvata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali mi doktori nisu upozoravali. Mislim da su samo hteli moj novac - izjavila je Alisa.

Pored 16 operacija na grudima, izvršila je 11 korekcija oko očiju, uključujući uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka, operaciju obraza i zatezanja lica. Uklonila je rebro kako bi izgledala mršavije, a čak je i skratila prste na nogama, da bi "lepše izgledala u štiklama".
Izvršila je i liposukciju stomaka, ugradila silikone u zadnjicu. Njena očajna želja da promeni izgled svog tela je dovela do toga da je imala operaciju jednom nedeljno. 

- Pored plaćanja obrazovanja za ćerku, sav ostali novac sam trošila na plastične operacije. Jela sam pasulj na tostu i nikada nisam otišla na letovanje - kaže Alis i dodaje:
- Toliko sam izvršila operacija da se moje lice uopšte ne pomera. Ne mogu da se smejem, niti da dišem kroz nos. Mislim da bih bolje izgledala bez ijedne operacije.
Danas se kaje zbog svih korekcija i shvata da ima psihički problem.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.