Islamska država preti BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska država preti BiH

Islamska država uputila je preteću poruku Bosni i Hercegovini, objavljeno je na portalu "Sablja istine", koji je juče blokiran, piše dnevni-list.ba.

Taj portal počeo je da objavljuje poruke ID nakon što je srušen portal Vijesti Ummeta, koji je objavio fotografiju navodnog smaknuća Tomislava Salopeka i napisao kako tako "završava svako ko se poigrava Islamskom državom", preneo je Index.hr.

"Uskoro će biti mnogo toga da se objavljuje kad uspavane ćelije i borci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Islamske države počnu da rade u BiH i šire na Balkanu. Niste ni svesni šta vam se sprema. Uskoro će vas velika tragedija pogoditi, In šaa Alah. Hvala Alahu koji pomaže svoje iskrene robove mudžahide", prenosi portal dnevni-list.ba.

Dok nije srušen pre nekoliko dana, portal Vijesti Ummeta redovno je objavljivao pretnje i najave ID.

Ta teroristička organizacija je pre nekoliko dana zapretila uredniku portala Saff Ezheru Beganoviću odrubljivanjem glave, naveo je Indeh.hr.

U maju je i u Radioteleviziju BiH (BHRT) stigla poruka s pretećim sadržajem.

"Znajte da vam je u Bosnu došla Islamska država i da ćete uskoro da letite u vazduh i da ćete uskoro nestajati sve dok se zastava ISIL-a ne bude vijorila Bosnom. Zora Islama je stigla, u to budite uvjereni", stajalo je u toj pretećoj poruci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Islamska država preti BiH

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2015

Islamska država uputila je preteću poruku Bosni i Hercegovini, objavljeno je na portalu "Sablja istine", koji je juče blokiran, piše dnevni-list.ba...Taj portal počeo je da objavljuje poruke ID nakon što je srušen portal Vijesti Ummeta, koji je objavio fotografiju navodnog smaknuća Tomislava...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.