Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 23:51

Iranski mediji: Napadnut obaveštajni centar Mosada u Iraku

Obaveštajni centar za specijalne operacije u severnom Iraku koji navodno pripada izraelskoj tajnoj službi Mosad napala je "neidentifikovana grupa", navodi se u izveštajima koje su preneli poluzvanični i zvanični iranski medijski izvori, piše Jerusalem post.
Iako izveštaje o napadu do sada nije potvrdio nijedan zvanični izvor, iranski mediji navode da su iz iračkih izvora, dobili informaciju da je u napadu bilo žrtava, a da će uskoro biti objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više detalja i snimaka.
Iranski izveštaji tvrde da su žrtve "izraelske snage", mada je nejasno da li se misli na izraelske državljane ili strance koji rade za Izrael, prenosi Jerusalem post.
Izveštaji iranskih medija o navodnom napadu na Mosadov centar, dolaze posle navodnog izraelskog napada na iransko nuklearno postrojenje Natanz i izveštaja o brojnim okršajima na moru poslednjih nedelja između Irana i Izraela, kako u Crvenom moru tako i u blizini Persijskog zaliva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.