Interpol izdao crvenu poternicu za iračkim podpredsednikom

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol izdao crvenu poternicu za iračkim podpredsednikom

BAGDAD, 8. maja 2012. (Beta-AP) - Interpol je u utorak izdao crvenu poternicu za iračkim sunitskim podpredsednikom Tarikom al Hašemijem, čime ga je stavio na svoju listu najtraženijih osoba.

BAGDAD, 8. maja 2012. (Beta-AP) - Interpol je u utorak izdao crvenu poternicu za iračkim sunitskim podpredsednikom Tarikom al Hašemijem, čime ga je stavio na svoju listu najtraženijih osoba.Tarik al Hašemi trenutno se nalazi u Turskoj.Lion, organizacija sa sedištem u Francuskoj, objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je na svom vebsajtu da je poternica izdata na zahtev vlade u Bagdadu.Irak al Hašemija tereti za terorizam, uz optužbe da je vodio i finansirao odrede koji su ubijali vladine zvaničnike, bezbednosne trupe i šiitske hodočasnike.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.