Incident ispred kuće britanskog premijera

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident ispred kuće britanskog premijera

Britanska policija upotrebila je pištolj za ošamućivanje kako bi sprečila čoveka da napravi ozbiljniji incident ispred kuće u kojoj je kancelarija premijera.

Incident se dogodio sinoć oko 21 sat, kada je 42-godišnji čovek najpre vikao, a zatim nije reagovao na pozive policije da odloži oružje, javila je agencija Frans pres.

Pošto je policija upotrebila "elektrošok" pištolj, čovek je pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i zadobio manju povredu glave, nakon čega je prevezen u bolnicu, a kasnije je uhapšen zbog posedovanja noža i remećenja reda.

U Dauning stritu broj 10. nalazi se stan i kancelarija britanskog premijera, a ova ulica je sada ograđena sa obe strane.

Incident se dogodio tačno mesec dana otkako je jedan čovek, držeći u ruci dva noža, pretio da će prerezati sebi vrat ispred Bakingemske palate, zvanične rezidencije britanske kraljice.

Ta osoba optužena je za remećenje reda i posedovanje hladnog oružja u javnosti.

(Tanjug Foto ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.