Ime psa čuvara? Ja mu tepam Kroki!

Izvor: Mondo, 13.Apr.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ime psa čuvara? Ja mu tepam Kroki!

Evirut Natip je pre 15 godina kupio neobične čuvare, koji na vrućini postaju jako agresivni.

Njemu ne treba alarm jer njegovu kuću čuvaju dva krokodila. On tvrdi da otkad ih ima ni jedan provalnik nije probao da mu obio kuću. U gradu Pitansoluku na Tajlandu gde živi provale su česte, ali on sa time nema problema.

Pored Tonga i Ngena niko se ne usudi da dođe nepozvan Kako bi ih zadržao pod kontrolom i osigurao da ne postanu frustrirani zbog nepodnošljive vrućine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vlasnik krokodile poleva hladnom vodom bar deset puta dnevno.

Ponekad ih pusti da se rashlade u njegovoj klimatizovanoj kancelariji.

Ipak, Ngen koji je agresivniji vrijeme provodi u jarku pored kuće, dok manje agresivni Tong bude u dvorištu.

"Ako smo na spratu, on će doći i leći ispred vrata. Uopštee nismo zabrinuti, niko se kraj njega ne bi usudio da uđe u kuću - rekao je Evirut.

Iako neki tvrde da su zbog krokodila u opasnosti ne samo Eirut i njegova porodica, nego i komšije, oni odobravaju ovu neobičnu metodu zaštite i osećaju se sigurno u blizini krokodila, piše Oditi central.

(MONDO, Foto Ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.