ISPOVEST ŽRTVE PEDOFILSKOG LANCA: Silovali su me kada sam imala 11 godina!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ŽRTVE PEDOFILSKOG LANCA: Silovali su me kada sam imala 11 godina!

Muškarci trostruko stariji od nje obasipali su je poklonima i davali joj alkohol i drogu, a ona je mislila da je sve to normalno. Imala je 11 godina

LONDON - Od svoje 11. do 16. godine Sara Vilson bila je silovana i zlostavljana u pedofilskom lancu zvanom Roterham. Kada su pedofili otkriveni, postao je to jedan od najvećih skandala u Velikoj Britaniji. Na području Jorkšira, pedofilska banda, uglavnom muškaraca azijskog porekla, je ordinirala od početka 90-tih do 2013. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a procenjuje se da su zlostavljali više od 1.400 devojaka.

Sara je bila jedna od njih, a svoju ispovest je opisala u nedavno objavljenoj knjizi "Zlostavljana".

Sve je počelo kada je kao jedanaestogodišnjakinju na školskom igralištu silovao 30-godišnji Pakistanac. Bilo je sramota i gadila se sama sebi, kaže danas ova 23-godišnjakinja, ali ušla je u začarani krug iz kog više nije znala da izađe.

"Muškarci dvostruko i trostruko stariji od mene pravili su se da su moji prijatelji, govorili su mi da sam lepa, a kupovali su mi sve što sam htela - telefone, odeću, cigarete, i naravno alkohol i drogu. Onda su počeli da me voze u druge gradove gde sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno - toliko su mi 'isprali' mozak", opisala je Sara.

"Navukli su me na alkohol i drogu, što sama sebi nisam mogla da priuštim, a pretili su da će zapaliti kuću mojih roditelja".

Otkrila je kako je njena majka prijavljivala policiji njene nestanke bezbroj puta, ali oni nisu preduzimali ništa jer su, prema njima, devojke same pristajale na to.

"Socijalni radnici stavili su me u dom, ali moji zlostavljači pokupili bi me taksijem svaki dan. Kada bi me dovezli rano ujutro, čak su osoblju u domu plaćali da ćute o svemu', ispričala je nesrećna Sara.

Iz pedofilskog lanca uspela je da se izvuče tek sa 17 godina, ali samo zato jer je za njih bila - prestara.

Stravični lanac zlostavljanja je razotkriven 2010. godine kada je uhapšeno pet muškaraca zbog seksualnog iskorišćavanja devojčica, ali ispostavilo se da su oni samo vrh ledenog brega i da su seksualni predatori desetak godina silovali na hiljade njih.

(Dejli Mejl)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.