I u Italiji HAOS: Troje mrtvih u nevremenu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Italiji HAOS: Troje mrtvih u nevremenu (VIDEO)

U snažnom nevremenu koje je pogodilo Italiju nakon prošlonedeljnog toplotnog toplotnog talasa, smrtno su stradale tri osobe, među kojima je i žena koja je poginula kod Rima kada je njen automobil zahvatila "pijavica".

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon ilustracija

Devojka (27) se oko dva sata u noći između subote i nedelje vozila kući svojim Smartom kada je vazdušni vrtlog podigao automobil i "bacio" ga prema zaštitnoj ogradi, prenosi Index.

Siloviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naleti vetra rušili su drveće i električne stubove.

U Beogradu pljušti kiša, grmi

Od posledica udara groma poginuo je i norveški sportista tokom trke na 2.000 metara u Dolomitima.

Major floods in Rigutino, Tuscany, N-CNTRL Italy yesterday, July 27th! Report: @Arezzo24pic.twitter.com/ysmph39SEP

— severe-weather.EU (@severeweatherEU) July 28, 2019

U blizini Arecaa, južno od Firence, spasioci su u kanalu punom blata i nanetog smeća pronašli telo 70-godišnjeg muškarca koji je stradao kada je njegov automobil odnela vodena bujica.

DRAMA U CG: JAKO NEVREME, spasavali kupače (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ITALIJANKA NASTRADALA NA STRAVIČAN NAČIN: Pijavica podigla njenog smarta i nosila ga nekoliko metara! Kola završila iza zaštitne ograde! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Jul.2019

U snažnom nevremenu koje je pogodilo Italiju posle prošlonedeljnog toplotnog talasa, smrtno je stradalo troje ljudi, među kojima je i devojka, poginula kod Rima kada je njen automobil zahvatila "pijavica".

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Nevreme u Italiji odnelo tri života, šteta ogromna

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019

U snažnom nevremenu koje je pogodilo Italiju nakon prošlonedeljnog toplotnog talasa, smrtno su stradale tri osobe, među kojima je i žena koja je poginula kod Rima kada je njen automobil zahvatila "pijavica"...Devojka (27) se oko dva sata u noći između subote i nedelje vozila kući svojim "smartom"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.