Hrvatica (43) dobila ćerku sa dečkom od 16?!

Izvor: Glas javnosti, 03.Jul.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatica (43) dobila ćerku sa dečkom od 16?!

Renata Juras (43) i njen mladi verenik Ervn (16) dobili su ćerku  kojoj su dali ime Noemi. Renata je devojčicu rodila u subotu, nešto pre ponoći. Presrećni roditelji su rekli da je porođaj prošao dobro i brzo . Renata je već u ponedeljak pustena kući. .

- Bio sam na porođaju. U trenutku kada se naša ćerka rodila toliko su me preplavili osećaji da sam zaplakao. Dali su mi i da prerežem pupčanu vrpcu, to je bilo predivno - rekao je Ervin za OE24. gde možete videti i zajendičku >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << fotografiju Renate, Ervina i male Noemi.

Dodao je kako je super osećaj biti tata te kako bi rado svaku sekundu proveo s Noemi.

- Na porođaju sam Renati pomagao koliko sam mogao, držao sam je za ruku i brisao joj znoj s čela. POkušavao sam da je smirim. Drago  mi je da Renata ima toliko iskustva s decom, jer sam ja još malo nesiguran. Ne znam kako da se ponašam s bebama, ali već danas ću joj prvi put promeniti pelenu - kaže Ervin.

Renata je Austrijancu Ervinu bila trener rukometa. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tad imala 41, a on samo 13 godina. Zbog polnog odnosa s maloletnikom osuđena je na 22 meseca zatvora uslovno. Nakon što je napunio 14 godina, prema zakonu su smeli biti zajedno.  Renata ima dve ćerke iz prvog braka, a obe su starije od Ervina. Nakon skandala oko suđenja i seksa s maloletnikom Renata je dobila otkaz u rukometnom klubu u kojem je trenirala dečake. Sada trenira žensku ekipu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatica (43) i njen verenik (16) dobili ćerku Noemi!

Izvor: Kurir, 03.Jul.2012

Renata Juras zaljubila se u Ervina i spavali su zajedno kada je ona imala 41, a on 13 godina. Sada su dobili ćerku, a uskoro će venčanje..Renata Juras (43) i njen mladi verenik Ervn (16) dobili su ćerku  kojoj su dali ime Noemi. Renata je devojčicu rodila u subotu, nešto pre ponoći. Presrećni...

Nastavak na Kurir...

Ljubav ili ludilo: Hrvatica (43) i njen verenik (16) postali roditelji! (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Jul.2012

Hrvatica Renata Juras (43) i njen mladi zaručnik Ervin (16) dobili su ćerku koju su nazvali Noemi. Presrećni roditelji su novinarima ispričali kako je porođaj prošao dobro i brzo...- Bio sam na porođaju. U trenutku kada se naša ćerka rodila toliko su me preplavila osećanja da sam zaplakao....

Nastavak na S media...

Hrvatica (43) i maloletnik postali roditelji

Izvor: medio.rs, 04.Jul.2012, 02:54

Hrvatica Renata Juras koja je šokirala javnost svojom vezom sa maloletnim Ervinom dobila je ćerku, koju su srećni roditelji nazvali Noemi.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.