Hrabra baka: Poginula štiteći bebu od ruševina

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabra baka: Poginula štiteći bebu od ruševina

Jedna kineska baka je poginula dok je telom štitila svoju 15-mesečnu unuku da ne bude povređena prilikom rušenja zgrade koju je ponelo klizište u centraloj provinciji Sičuan, objavili su danas kineski mediji.

Beba je spasena iz ruševine pod kojom je bila sedam sati.Spasioci su opisali kako je bebina baka Pan Guofen upotrebila svoje telo da zaštiti devojčicu od betonskih delova i cigli, napravivši luk preko nje klečeći i upirući se rukama sa stisnutim pesnicama.Dete je bezbedno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izvučeno ispod zaštitničkog tela bake čija glava je bila razbijena ciglama i ona nije preživela, navela je televizija a preneo AP.Obilne kiše su proteklih dana izazvale velike poplave i klizišta u Sičuanu i drugim delovima Kine.Izvor: kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.